сряда, 25 юли 2012 г.

Free Download :: Analogue Monsta :: BOOM

Понякога, като подхванеш една пътечка, неусетно се увличаш. Ей така неусетно юлските постове ми тръгнаха по женски и настоящият не прави изключение.

Тази вечер те черпя с омагьосващ музикален коктейл, умело забъркан от ръцете на две вещи звукови феи - TOKiMONSTA и Suzi Analogue.

Техният съвместен проект Analogue Monsta може би ти е познат още от MySpace времената. Ако не - никога не е късно да зарадваш ушите и душата си с нещо ново.



















Boom излиза под формата на безплатен албум с любезното съдействие на платформата Scion A/V и от първо слушане потвърждава мнението ми, че ТOKi, ако не особено вълнуващ диджей на живо, е поне безспорно талантлив beatmaker, който се сработва изключително добре с не по-малко ексцентричната Suzi. Колаборацията излъчва хармония и непринуденост, сякаш магическата сплав се е получила не вследствие на сблъсък на артистични натури, а от естественото им сливане и преплитане, което отваря и обогатява звука и на двете.



Приеми този албум като ненатрапчива покана да се откъснеш от градската суматоха (ако все още не си го направил) и да се рестартираш някъде сред природата, поне за няколко дни. Пълноценен, необезпокояван айляк.

http://soundcloud.com/tokimonsta/
http://soundcloud.com/uziklip
http://soundcloud.com/analoguemonsta

Няма коментари:

Публикуване на коментар