сряда, 1 септември 2010 г.

Auditory Ossicles :: We Love Beats Too EP

Какво става когато полееш отличителните, къдрави space-джаз ритми на Auditory Ossicles с няколко летни коктейла?
Отговорът е това лежерно, размазано, неангажиращо-експериментално издание. Както заглавието подсказва, нашите момчета не са решили да сменят стила заради който ги обичаме. Просто и те обичат beat-сцената и им е хрумнало, ей така, да се заиграят с нея за собствено удоволствие. Типично по джазменски.

WeLoveBeatsToo EP by Auditory Ossicles

We Love Beats Too представлява безплатен спретнат пакет от 6 трака + прекрасна обложка, дело на талантливия дизайнер Михаил Михайлов. Откриващото Bridge наистина звучи като мост между типичния звук на Audoss и beat-музиката, докато закриващото Air неусетно те връща отново към неравноделния ритъм. Цялото пътешествие, разбира се, е съпроводено от плеяда живи инструменти, които придават на траковете необичайна топлина - нещо, което често липсва в по-претенциозни, изпипани и стерилни beat-творения.



В първите есенни дни нещо такова те кара да си припомниш блаженото чувство да гледаш залеза на брега на морето със заровени в пясъка крака, а около теб да звучи музика не по-бърза от ритъма на сърцето ти.
Можеш да слушаш We Love Beats Too в добре познатия Soundcloud, или да си го дръпнеш от сайта на едни пичове на име LOAFLAB, за които не знам почти нищо..
Enjoy!