събота, 27 февруари 2010 г.

Electronic Explorations 101 :: 1000names

Саундтракът на този уикенд идва от 1000names и поредната им space-funk приказка с отворен край:


01 – Dabrye – Machines
02 – Disco Alliance – Zodiac
03 – 1000names – Logarithmic Spirals
04 – Ammoncontact – It started as a remix for Elvin
05 – Uday – crack crack crack
06 – Sebastien Telllier – Kilometer
07 – Coco Bryce – remix for Nino
08 – Raffertie – Wobble Horror
09 – Africa Hitech – Too late
10 – Loops Haunt – Huarache
11 – Pole – ???
12 – The Exposures – ???
13 – matthewdavid – out my mind
14 – Teebs – Wita
15 – Chits – Neoto
16 – Lapti – Shambhala
17 – Om Unit – Lightgrids



Космическият кораб на Casio Blaster и 99 Mistakes набира все повече скорост! След януарския микс за Мери Ан Хобс следва кацане при култовия Роб Бууth и шоуто му Electronic Explorations. На мен ми остава единствено да им пожелая да попълнят колекцията си с миксове за BBC Radio 1 и с един Essential Mix през март, хохо J


http://www.myspace.com/1000names
http://electronicexplorations.org/

четвъртък, 25 февруари 2010 г.

Piece of Shh... :: Good Ol' Dayz EP


Тлъста доза безплатен олдскул дъб от братска Сърбия в лицето на Piece of Shh... - един от най-старите белградски бас-продуценти и част от небезизвестния колектив Belgradeyard Soundsystem.

Good Ol' Dayz EP, както заглавието подсказва, съдържа комбинация от по-стари, неиздавани тракове плюс малък подарък-изненада за любителите на естетиката. Албумът е ордьовър към предстоящото издание на Piece of Shh... за Svetlana Industries, което ще включва ремикси от Zomby и Hektagon. Digg it up.


вторник, 23 февруари 2010 г.

Hudson Mohawke :: Freek Bootleg

Днешният специален поздрав идва не от кого да е, а от Hudson Mo! Да ти е сладко...



Ако настръхваш от подобни мазнотийки, можеш да си свалиш също така лесно и безплатно третото издание на любовната компилация на HudMo - Valentines Slowjams 3 - и да се развихриш както си му требе ♥ ♥


Subeena :: Picture/Spectrums 12"

Girl-power серията продължава! На дневен ред е Subeena с първото си издание към своя нов собствен лейбъл Opit Records. Picture/Spectrums 12" трябва да се появи официално всеки момент, но вече може да бъде поръчан предварително от тук.

Subeena сподели пред Beatbucket миналия месец, че блокира всеки път, когато трябва да описва звука си. Поради тази причина и аз няма да се опитвам да го правя. Колкото до новия й опит - мисля, че началото е повече от обещаващо, а с плановете за следващо издание от 1000names определено има какво да очакваме и за в бъдеще!


понеделник, 22 февруари 2010 г.

Nekochan :: Minimal Bump EP

Новата седмица започва доста силно с първия 12" на Nekochan - поредното ново попълнение в набъбващия списък с жени-електронни артисти. Зад екзотичния аниме-псевдоним този път се крие французойката Клое Арно, която издава за лионския лейбъл Airflex Labs.


Музиката й не излиза от границите на 140 bpm, но в същото време успява да разчупи идеята за дъбстеп - с ритми, вариращи от техно до трип-хоп, богати мелодии и не на последно място особения глас на самата Nekochan, чиито ефект е най-поразяващ в изпълненията й на живо. Имайки предвид класическото й музикално образование, тази звукова пъстрота не е случайна.


Minimal Bump EP дава идея за потенциалните посоки, в които Nekochan ще се развива занапред, така че изненадите тепърва предстоят!



Mutamassik :: That Which Death Cannot Destroy

Едно от най-безценните попадения този месец - новият албум на Mutamassik:



Mutamassik е известен DJ, продуцент и пионер в експерименталното смесване на електронни бийтове с традиционни афро-арабски звуци и ритми още от 1995 насам, както и основател на лейбълите Sa'aidi Hardcore Productions и KMT BABOMB USA.

Звукът на Mutamassik е по своему органичен, алтернативен фюжън в който изпъква идеята за симбиоза между различните елементи. Ориенталските мотиви тук не служат за екзотична притурка; те се стелят като мъгла над тежкия, пулсиращ бас в прогресиращи, криволинейни композиции, насочени повече към главата, отколкото към краката. Мазните, хипнотични мелодии са пропити с напрежение и усещане за надвиснала опасност, а заплахата на места ескалира до чиста агресия - всичко подправено със стабилна доза скреч и глитч.

Египетско-италианските корени на Mutamassik и животът й в САЩ неизбежно намират израз в музиката й, която недвусмислено провокира към разчупване и преодоляване на границите - особено тези, които човечеството само си поставя - били те расови, културни, социални, религиозни или политически. Всичко това прави That Which Death Cannot Destroy леко тегав и не-съвсем-лесносмилаем албум - първокласен ориенталски разкош for free.


петък, 19 февруари 2010 г.

Flying Lotus :: Cosmogramma

Новият албум на FlyLo наближава със страшна сила! Cosmogramma вече може да бъде поръчан предварително от тук, като изборът включва двоен винил и специално лимитирано CD издание.



Cosmogramma каца на планетата Земя с помощта на Warp на 3/4 май, а траклиста звучи повече от интригуващо:

01 Clock Catcher
02 Pickled!
03 Nose Art
04 Intro//A Cosmic Drama
05 Zodiac Shit
06 Computer Face//Pure Being
07 …And the World Laughs With You [ft. Thom Yorke]
08 Arkestry
09 Mmmhmm [ft.Thundercat]
10 Do the Astral Plane
11 Satelllliiiiiteee
12 German Haircut
13 Recoiled
14 Dance Of the Pseudo Nymph
15 Drips//Auntie’s Harp
16 Table Tennis [ft. Laura Darlington]
17 Galaxy in Janaki

Като добавим и участието на Tом Йорк и съпругата на Daedelus - Лора Дарлингтън - работата става мнооого дебела...can't wait!!


Черешката на тортата, обаче, са европейските участия на FlyLo през март:

02 March AB club Brussels, Brussels-capital
03 March Paradiso (5 days off fest) Amsterdam, Noord-Holland
04 March Le Bellevilloise Paris, France
05 March Berghain Berlin, Berlin
06 March Bios Athens, Greece
11 March Thekla Bristol, East
12 March Concorde 2 Brighton, East
13 March Bloc Weekend Butlins Minehead Resort, UK

Атина звучи повече от апетитно, но ако се намираш където и да е другаде в близост до останалите места в подходящия момент, не пропускай да видиш Flying Lotus на живо - ще го помниш дълго, обещавам ти!

сряда, 17 февруари 2010 г.

Devonwho :: Thumbtracks Remixes Vol. 1

Казват, че една от тайните на живота е да си правиш малък подарък всеки ден. А днес подаръкът е повече от сладък - безплатен албум с цели 14 чудни ремикса на парчета от прекрасното миналогодишно издание на Devonwho - Funraiser Volume 1: Thumbtracks. Милият жест се осъществява чрез платформата Bandcamp, а най-яката подробност е, че можеш да избереш в какъв формат да свалиш албума:



Devonwho е млад артист, който в момента се вихри в Лос Анджелис и е част от колектива Klipmode, заедно с Knxwledge, Suzi Analogue и Mndsgn, познати от Funraiser. Ремиксите в настоящото издание са дело на множество агенти, сред които изпъкват Shlohmo, Tokimonsta, Matthew David, P.U.D.G.E и Teebs - все интересни и свежи фигури в щатската Мека на електронния хип-хоп. Tasty!

понеделник, 15 февруари 2010 г.

Nice Nice издават дебютен албум за Warp

Със спорадични издания за различни лейбъли от 2002 насам, американските експериментатори Майк Ширази и Джейсън Бюлер, известни още като Nice Nice, доскоро не бяха обект на голяма публичност, но нещата се променят.


След два 7" за Warp Records - One Hit през ноември 2009 и See Waves от миналата седмица - идва ред и на дебютно LP за култовия лейбъл. Албумът носи гениалното име Extra Wow, типично в стила на Nice Nice, и излиза на 5 април.


Дуото се самоопределя като музикално-всеядно и това личи в продукцията им, която е покъртителна смесица от каквито се сетиш стилове, пречупени през призмата на електрониката. Ако тази концепция ти допада и вече очакваш Extra Wow с нетърпение, можеш да го поръчаш предварително от тук.


петък, 12 февруари 2010 г.

Интервю :: Auditory Ossicles

Ако идеята за клубно изживяване може да бъде описана като спектър от емоции и състояния, в единия край спокойно можем да сложим фигурата на подскачащ рейвър в клуб, бомбардиран от синкопиращи светлини и още по-синкопиращи звуци. Какво, обаче, стои в другия край? Там, където стихията на музиката не е в силата и агресията? Там, където звукът не е удар, а полъх?

В този край откривам една от най-интересните, прогресивни и същевременно потайни български групи от известно време насам - Auditory Ossicles. Тази година е много специална за тях, защото на 5 февруари официално излезе дългоочакваният им дебютен албум, озаглавен Oddity – почти едночасово пътешествие през вълшебна смесица от джаз, къдрави ритми и ефирни мелодии. Любопитна подробност е, че албумът се разпространява безплатно чрез платформата Soundcloud. Тоест, не може да бъде закупен от никъде.

Красотата и естетиката при Auditory Ossicles се съдържат в умереността - качество, което открива пред музиката им доста по-широки хоризонти в сравнение с други, по-конвенционални, подчертано електронни клубни проекти.

Групата участва в двете издания на фестивала Bulgarian Sounds of Now през 2007 и 2008, както и на небезизвестния Wilsonic Festival в Словакия през 2008.

На фона на тихата еуфория около дебютния албум успях да се свържа с Андрей – един от четиримата, стоящи зад Audoss, и да му задам няколко въпроса - специално за Beatbucket и за теб:

Beatbucket: Кои са Auditory Ossicles? Представете се на хората, които не знаят за вас.

Андрей: Йордан Дончев - сакс, пиана; Богдан Шишеджиев - програминг, синтове; Иван Андреев - барабани, маримба; Андрей Андреев - бас китара, синтове.

B: Как започнахте да се занимавате с музика?

A: Около 2000-2001 година брат ми и аз срещнахме Бобката и заедно направихме едно днб парче. След което Боби започна да работи с проекта Mescalito, а ние с Иван започнахме да правим импровизирани концерти с Ogonek & Cooh, от което се получи и краткотрайния jazzy-dnb проект с Cooh - Detunes.
Около 2004 Иван, Бобката и аз пак се събрахме за проекта Apple, който има едно издадено EP за нетлейбъла Stretching Spaces. Точно това беше и първият ни опит с разчупени, неравноделни ритми и домашни записи на пиано, бас и барабани, комбинирани със VST синтове.
През 2006-07 се присъедини и Данчо и формирахме
Auditory. След дълги студийни перипетии и няколко концерта, най-накрая бял свят виждат и част от парчетата ни, включени в албума Oddity.


B: Как бихте описали музиката си и какво място заема електрониката в нея?

A: Измислили сме си стил - викаме му space-jazz :) Имаме огромна любов към лукавите ритми. Харесваме традиционни български ритми и в повечето тракове размерите са различни от 4/4. На пръв поглед/слушане, музиката звучи като акустична, но истината е, че хич не е.
Всъщност този албум е изцяло електронно продуциран и написан на софтуер.

Уловката е в това, че ние сами създаваме семплите за тази електронна музика. Имаме акустично пиано в студиото, както и маримба, сакс, бас и барабани.
Всички записи са едитирани до безбожност.

B: Каква техника използвате?

A: Kонтролери Axiom 49, Evolution клавиатура, BCF 2000, MPD 24.


B: „Издадохте” дебютния си албум в дигитален формат в Soundcloudще има ли истинско издание към някой лейбъл? Със сигурност има хора, които биха предпочели да притежават албума на солиден носител, с обложка и т.н., от чист фетиш към музиката. Каква е причината да го пуснете само там?

А: Всъщност, да няма пластмасов носител е по-еко. А е безплатен защото знаем, че приятелите ни нямат кинти за да си го купят :)


B: Музиката ви е много елегантна, изпипана и спокойна. Някои парчета дори имат филмова атмосфера. Мислили ли сте за съвместна работа с, да речем, кино- или театрални проекти? Има ли вашият звук alter ego? Участвате ли в проекти, различни от Auditory Ossicles?

A: Адски много сме се вдъхновявали от филмова музика. Имаме един благ приятел режисьор. Казва се Алексо Петров.
Дадохме му някакви тракове да ползва за филма си "Баклава". Отделно сме давали и тракове на Валери (
Ogonek) за един студентски филм.
Заедно участваме само в този проект. Барабаниста ни има два странични проекта, единият е група Кълн, а другият фактически е работното му място, в една общинска джаз група. Отделно аз опитвам диджейски прояви от време на време.

B: Забелязвам, че в парчетата ви няма вокали. Това част от концепцията за звука ви ли е, или просто случайност?

A: Не, няма случайност. По принцип слушаме инструментални музики, като изключим някои от любимите ни метъл банди.
Смятаме, че по принцип вокалите като цяло са
overwhelming, някакси крадат от стойността на инструментите. А може би бихме направили парче с вокал, но ще е по-скоро изключение отколкото правило.


B: Кои изпълнители следите с интерес в момента? Има ли сред тях български имена?

A: Не мога първо да не кажа и кои са ни вдъхновявали през годините:
Meshuggah, Ltj Bukem, Mr. Bungle, Chick Corea, Erik Truffaz, Massive Attack, Jaga Jazzist, Flanger, Skalpel,
Notorious BIG, Primus, Родопеа Каба Трио, Акустична Версия, ...
Иначе в последно време : Afta 1, Ki En Ra, Devonwho, Odisee, Mike Slott, най-големия
т бог обаче се казва Dimlite!!!
От съвременните български имена харесваме 1000 names.


B: Какво ви предстои оттук нататък?

A: Може да очаквате скоро един beat-tape, който е почти готов. Лайвове също, много сме развълнувани специално за това.


B: За финал – къде можем да дойдем да ви послушаме?

A: На по-добрите български фестове тази година.



четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Nguzunguzu – Focus Mixtape Volume I: MOMENTS IN LOVE

Ако ти е дотегнало от мрачното и студено време, ако ти липсва любимия човек, ако ти е тъпо и скучно или пък просто ти се слуша нещо топличко и мазно, вземи този mixtape от Nguzunguzu - трибют към синт-поп класиката от 80те години на миналия век - Moments in Love.


Tracklist:
Essence - Moments in House
Diamond K - Go Down Baby
Eridson vs. Lucifer - Machete Moments (Nguzu edit)
DJ(7)+> - Superstar Remix
DJ Quest vs. Liebrand - Art in Moments (Nguzu edit)
2 Smooth - Tonite
Art of Noise - Moments in Love (A.Mc edit)
DJ Deeon - Everyday
DJ Godfather and Starski - Moments
69 Boyz - Tootsie Roll (Quiet Storm Club remix)
Art of Noise - Moments in Love (Caspa remix)
Jagged Edge ft. Gucci Mane and Trina - Tip of My Tongue
DJ Funk - The Art of Funkin
Art of Noise - Moments in Love (unknown drum n bass remix) (Nguzu vocal edit w/ Aaliyah)
Rhazel - Moments in Love (beat box remix)
Los Daddys - Momento Enamorado
LL Cool J - Doing it Well (remix)
JT and the Big Family - Moment
Art of Noise - Moments in Love (extended mix) snippet
Bone Thugs n Harmony - Murda Mo
Krayzie Bone ft. Adina Howard and Play n Skillz - The World Has Too Many Freaks
Ginuwine - Pony (Booty Bass remix)
DJ Smooth4Lyfe - RnB 24 Instrumental (Art of Noise remix)
Hypnotic Brass Ensemble - Moments in Love (live at Highline Ballroom, NYC)

Singing Statues :: Outtakes EP

Singing Statues е новият проект на Бен Томас, известен още като Bnjmin, 141, или просто Jackhigh - тайнствена фигура, която през последните няколко години се появява тук и там - в компилациите Beatnicks Vol. 1 & 2, като ко-продуцент в две от изданията на 1000 names - Toys Room Combat и Worth Making a Noise About, както и на разни други, интересни места.


Singing Statues ще издава за известния независим американски лейбъл Ghostly International. Първото му EP под това име се нарича Outtakes и е чудновата смесица между инди, електроника и меланхолия. Разпространява се безплатно, за мое и твое удоволствие. Изтегли от тук.


вторник, 9 февруари 2010 г.

Beatbucket Mix #1 :: 1000names

С нескрито удоволствие и широка усмивка представям шантавото дуо 1000 names и първия микс специално за Beatbucket и българската публика да ни е честито!! Двамата софийски агенти от дълго време бродят из сянките на ъндърграунда и сякаш се радват на по-голяма популярност в чужбина, отколкото на родна земя. Тази година с тях се случват много интересни и нови неща, за които можеш да прочетеш в интервюто по-долу. Приятно слушане+четене J

Beatbucket: Кои са 1000names? Представете се на хората, които не са чували за вас.

1000names: Ние сме Casio Blaster и 99 Mistakes, също известни като Margg Names и Nikko 1000 ... правим free beat music.

B: Как започнахте да се занимавате с електронна музика? Как бихте описали звука си?

1000: Не си спомняме годината, но месецът беше март. Всичко започна като любопитство, проби на различни компютри и една вечер се озовахме с името 1000names...винаги сме харесвали синтезатори, бийтове, а семплирането просто беше магия – идеята да вземеш един звук и да го превърнеш в нещо друго винаги ни е вдъхновявала. Звукът ни е нещо, което постоянно се променя, така че няма точни определения, а и предпочитаме да няма.

B: Каква техника използвате и има ли според вас това решаващо значение за качеството на музиката?

1000: Използваме различни техники – секвенсери, семплери, виртуален hardware...опитваме се да запечатаме някакъв момент от импровизациите, които свирим (напоследък използваме повече синтезатори). Изненадата е крайната точка...ние сме музиканти от друг тип, а що се отнася до качеството на музиката – това е въпрос на личностно усещане.

B: Тази година очакваме ваши издания от два много интересни лейбъла – Black Acre и съвсем новия Svetlana Industries. Разкажете нещо повече за тях – как се стигна до съвместна работа, etc

1000: Хронологично, през март излиза 10” лимитиран зелен винил за Black Acre и LP през април. Много се радваме за връзката с тях – освен че имат страхотни артисти, Иън от лейбъла е много вдъхновяващ човек, има усет за новото и непрактичното J

Някъде след това следва серия 12” 1000names Present: Nuclear Nomads за Svetlana Industries. Те са енергичен и пълен с идеи лейбъл, така че очаквайте изненади.

Работим и за лейбъла на Subeena OPIT – там замисляме EP.

И, разбира се, Eklektik Records нашият основен лейбъл – там работим по концептуален проект, който ще съчетае визия и звук, изцяло с български артисти (фотографи и дизайнери)...сетивно изживяване. Но не искаме да издаваме повече J

B: Какво мислите за българската клубна сцена? Защо всякакви форми на експеримент се приемат толкова трудно?

1000: Проблемът не е, че хората не възприемат подобен тип музика. Напротив, хората се интересуват и са отворени за нови изживявания. Проблемът е в политиката на клубовете.


B: Миналата година направихте нещо много смело и интересно – проекта AARGH!, чиито замисъл беше да се превърне в поредица от партита/подкасти. Какво се случва с тази идея? Планирате ли продължение?

1000: Отново липсва подходящо място и партньори, с които да го направим. А да търсим спонсори не е в нашето разбиране. AARGH! ще е тип парти, което ще се случва изненадващо и когато има добро стечение на обстоятелствата. За нас е яко да поканим много интересен артист (вече отказахме на доста хора, които щяха да дойдат без пари, поради причините, които изброихме). Идеята ни е да правим парти за главата, а не за краката, и да е свързано с визия – неща, случващи се на живо.

B: Кои нови артисти следите с интерес? Има ли сред тях български имена?

1000: Много са: Coco Bryce, Matthew David, Loops Haunt, Blue Daisy, Shlohmo, Teebs & Jackhigh.. От българските - Parallel Concept...това момче ще се развихри в най-скоро време!!! Той също готви издание за Svetlana Industries.

B: Как виждате бъдещето на електронната музика в духа на глобализацията? Имам предвид най-вече интерактивната страна на нещата - Myspace, онлайн-медии, софтуер...всичко става все по-бързо, достъпно и лесно, но от друга страна, този инфо-бум води и до хаос - къде сте вие в картинката?

1000: Факт е, че все повече лейбъли, подкасти, стриймове се появяват и постоянно представят нови и нови имена (1000000)...но ние си имаме нашите канали, които следим, и това ни помага да не се изгубваме. Обичаме всякакви интересни нови хибриди и любопитството ни все още е като на 6-годишен Дракула. Напоследък се забавляваме с мисълта да си продадем къщата и да си купим синтезатор...хахаха това относно въпроса за софтуера.

B: Кое ви доставя повече удоволствие - да пускате или да създавате музика?

1000: Двете са различни преживявания...продуцирането е по-дълбок процес, но пък при диджействането имаш игра с публиката, която те кара да искаш да живееш вечно.



B: За финал - къде може да отиде да ви послуша човек? Има ли нейде из България място, където гастролирате периодично, клуб на който сте резиденти, или преобладават изявите ви зад граница?

1000: На 12ти (петък) пускаме на MODUL в клуб Twins и сме резиденти в Illuminated Man Base 358 (студиото ни)...наши заклети фенове са лудата жена по диагонал на третия етаж и доктор Кехлибаров на първия етаж...за тези хора kick-a и bass-a никога не са достатъчни J


photos by Mihail Novakov/ Ivailo Mladenov

http://www.myspace.com/1000names

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Slugabed :: Ultra Heat Treated EP

Yes, yes, yes, първото издание на Slugabed за тази година най-сетне е факт! Ultra Heat Treated EP излезе преди броени часове и официално направи младежа от Брайтън част от семейството на Planet Mu.



Slugabed е флагман на надигащата се wonky-skwee-вълна, която едва ли ще залее родните клубове. През 2009 той доказа таланта си на ремиксатор с извращенията си над почтени изпълнители като Pharoahe Monch, La Roux и покойния Rick James. Настоящото Ultra Heat Treated EP не съдържа ремикси, а искрящ взрив от звуци, който със сигурност ще бъде едно от най-запомнящите се издания на 2010.



Смелостта, с която Slugabed напъва и разтяга границите на понятието "хип-хоп" ме кара да мисля, че той ще триумфира тази година така, както Hudson Mohawke - миналата, а Flying Lotus - по-миналата година. Музиката му е луд филм, в който Супер Марио, Йода, Брус Лий и всички терминатори водят епична битка извън законите на времето, пространството и гравитацията, а наличието на неприлично голямо количество ниски честоти я прави подчертано клубна. Enjoy!

петък, 5 февруари 2010 г.

Amon Tobin :: Hey Mr Tree EP

Дори Amon Tobin започна да прави дъбстеп. Смятай.


Новият сингъл може да бъде поръчан единствено от официалния сайт на музиканта.


четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Robot Koch - Death Star Droid Remix EP

Robot Koch не е коч-робот, а доста талантлив германски продуцент. Дебютният му албум Death Star Droid беше повсеместно признат за един от най-успешните и добри проекти на 2009, a за да ти стане още по-мазно на душата, сега предстои EP с ремикси на три парчета от тавата плюс два нови трака.
Нелеката задача да се извратят с оригиналния звук на Robot Koch са поели някои от най-интригуващите артисти тази година - Loops Haunt, Shlohmo и Blue Daisy. Излишно е да казвам, че всеки един от тях си е свършил работата добре.


Дъбстеп-експериментът Gorom Sen е превърнат от Shlohmo в шизофренична хип-хоп лиготия, докато Blue Daisy трансформира меланхоличното звучене на While в космическо бас-пътешествие.


Death Star Droid Remix EP излиза официално на 26 февруари и може да бъде поръчан предварително от тук.

сряда, 3 февруари 2010 г.

Bonobo :: нов албум

Ако по някаква случайност си пропуснал предколедното посещение на Саймън Грийн в столичния клуб Sugar, съвсем скоро ще имаш възможност да компенсираш - нов албум на име Black Sands излиза официално на 29 март, благодарение на старите пакостници от Ninja Tune.

Четвъртият студиен албум на Bonobo е предшестван от два сингъла, в които можеш да чуеш кадифения глас на Andreya Triana. Първият от тях - The Keeper - излезе на 19 септември миналата година и включва ремикси от Redeyes и Grasscut.


Вторият - Eyesdown - излиза официално на 8 март с ремикси от Floating Points и Warrior One, и може да бъде свален безплатно от тук.

понеделник, 1 февруари 2010 г.

Lone-ish

Малък Сeчко разцепи от първия ден с много, много сняг. В такова време най-добре да си седиш на топло, или поне да ти е топло на ушите. За втория вид топлина ще се погрижи Lone с днешния си микс за списание Fact. Както можеш да видиш в траклиста, селекцията е доста игрива - от Ghostface Killah през Ceephax та чак до Prince...така че сигурно ще ти стане топло и на краката:



Tracklist:
Kona Triangle – Mauna Loa
Ghostface Killah – Clipse of Doom
Samiyam – Cheesecake Backslap
Bibio – Lovers Carvings (Letherette Mix)
Mike Slott – SunTan
Black Dog Productions – Caz
Prophet – You Really Turn Me On
Prince – Erotic City
Lone – Once in a While
Sweet Exorcist – Track Jack
Lone – Taking off and Landing
Ceephax Acid Crew – Space Paranoia
Clark – Cremation Drones


Lone издава предимно за Werk Discs - лейбъла, който издаде култовия албум на Zomby, Where Were U In '92? точно преди една година, а Once in a While във втората половина на микса дава идея за това какво да очакваш от него през 2010. Можеш да слушаш/свалиш през следващите три седмици, считано от днес.